2012. június 20., szerda

Holden

Legutóbb két kendőt is kötöttem egymásután...Ugyanaz a minta, ugyanaz a fonal. Az egyiket ajándékba, a másikat magamnak. E blog második  és harmadik bejegyzésében szerepel az első Holden mintával (szintén ajándékba) általam készített kendő.

Hiába látok egyre több és újabb kendőmintát, eddig még nem láttam  ilyen szép, mégis egyszerű, haladós mintájú kendőt, mint a Holden.
A két kendő között csak apró különbségek vannak..pl. az enyémben van 3 apró hiba, és egy kicsit  (egy mintaegységgel) nagyobb, mint a másik, de ez is csak a véletlennek  volt köszönhető.

Fonal: Alize Bamboo Fine, színárnyalat: Törökszegfű
További infok a kendőről: lásd 2. és 3. blogbejegyzésben.

Recently I have finished 2 shawlettes with the same pattern....using the same yarn. I made one of them as a gift and another one for myself.
Holden is my favourite shawlette pattern ever... as I have not seen such a beautiful but easy pattern yet.
Info and pictures about my first Holden are: here and here ( all of the Holdens were made with yarn: Alize Bamboo Fine - 1 skein).


The 2 shawlettes look almost the same..One of them (that is mine) is a little bit bigger than the other one and have a few, but tiny mistakes...but I do not have any problem with it. I just love it as it is!


Holden 2
Holden 3 fotók: lásd a következő blogbejegyzésben!
Holden 3 pictures: see my next blogpost!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Rajtam folyton kifog a minta, nem stimmelnek a szemszámaim, de nem adom fel egykönnyen :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Mona! Ne add fel!!! Várom a Te kendődet!!!

    VálaszTörlés